COCOMINT otvorio grupu na Fejsbuku: COCOMINT Zajednica - iskustva, saveti, preporuke

Želimo da vam saopštimo sjajnu vest, otvorili smo grupu na Fejsbuku koja će vam biti uvek dostupna da delite vaša iskustva iz kupovine bilo da su ona iz radnji ili online.

Cilj ove grupe će biti da razmenjujemo međusobno iskustva, da možete da postavite slike ako ste zadvoljni ili nezadovljni nekim proizvodom ili proizvođačem.

Vrlo često nam pišete svoja loša ili dobra iskustva koja ste iskusili prilikom kupovine, sada ćete imati i posebnu platformu gde ćete moći odmah da odete i da ocenite neki proizvod ili da ostavite svoje mišljenje.

Na ovaj način ćete takođe moći da pitate zajednicu gde kupiti određeni komad odeće koji dugo tražite a devojke su pozvane da vam daju savete.

Samopromocija i reklamiranje svog brenda ili brenda od prijatelja ili rođaka nije moguća već su dozvoljene samo iskrene preporuke i razmena iskustava.

Nadamo se da će naša zajednica sjajnih žena u ovoj grupi samo više rasti vremenom.

Kako biste ušli u grupu, pretražite na Fejbuku ime grupe: COCOMINT Zajednica – iskustva, saveti, preporuke ili kliknite na dugme ispod kako biste otvorili link ka Fejsbuk grupi:

 

[thb_image img_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgroups%2Fcocomintzajednica%2F|target:_blank” image=”12030″]