Evo gde se sve Bijonse pojavila u venčanici a da nismo ni primetili (slike)

Ovih dana čitate u novinama da je Bijonse obnovila svoje zavete ljubavi sa svojim mužem Džej Zijem. Iako je takva praksa nepoznata kod nas, u Americi je obnavljanje zaveta jedan lep povod da se proslavi ljubav.

Ako se pitate kakvu venčanicu je Bijonse odabrala da proslavi 10 godina od svog zvaničnog venčanja sa mužem, pogledajte:

U pitanju je venčanica izraelske dizajnerke Galie Lahav i cena joj je 12 hiljada dolara!

Majka Bijonse je jednom prilikom izjavila da se Bijonse pokajala što je za svoje pravo venčanje nosila venčanicu koju je sama dizajnirala i da joj se više ne dopada. Venčanica je izgledala ovako:

U svakom slučaju, primetili smo da Bijonse ima strast prema venčanicama i nosila ih je ukupno 12 puta na raznim dešavanjima a da nismo ni prometili.

Svakako da poznata diva ima puno bitnih događaja u toku godine i da treba ispratiti sva pojavljivanja na crvenom tepihu sjajnim i ekskluzivnim toaletama.

Evo gde se sve Bijonse pojavila u venčanici a da nismo ni primetili:

#1 U muzičkom spotu za “Apesh*t”

Oduvala nas je u statement haljini sa dugim rukavima, A kroja, sa asimetrijom koja priliči samo kraljicama! Cene ove venčanice je 140 hiljade dolara i u potpisu je dizajnera Stefana Rolanda.

#2 Na događaju 2016 Country Music Awards

Ovde se pojavila u kreaciji popularnog dizajnera svečanih haljina Zuhair Murada.

#3 Na događaju 2016 Country Music Awards

Za nastup na sceni je odabrala venčanicu koja ima 2 velika trenda kad su venčanice u pitanju: pufanste rukave koji daju volumen i proziran materijal.

#4 Na događaju MTV Video Music Awards 2016

Na dodeli MTV nagrada ona je izabrala venčanicu italijanskog dizajnera Frančeska Skonamilja.

#5 Na događaju MTV Video Music Awards 2016

Bijonse je primila nagradu za video godine za svoj spot Formation. Za tu priliku je izabrala venčanicu iz Bridal kolekcije Jolana Krisa.

#6 Na teniskom turniru Vimbldon u Londonu

Ok, ovo možda nije zvanična venčanica ali možemo totalno da zamislimo mladu na jednostavnom građanskom venčanju u ovakvoj kreaciji, a vi?

#7 Dodela Gremi nagrada

I još jednom nas je oduvala svojom venčanicom a nije njeno venčanje. U pitanju je Dior haljina.

#8 Na Veneti Fer žurci povodom dodele Oskara

Ova haljina je zapravo deo Bridal kolekcije dizajnerke Stele Mekartni. Jednostavan dizajn koji prati liniju tela Bijonse je savršeno uklopila sa nakitom i krznom, detaljima koji joj daju glamur dive.

#9 Dodela Gremi nagrada

Kreacija u potpisu Roberta Kavalija je učinala Bijonse pravim anđelom kad se pojavila na sceni i zapevala!

https://www.instagram.com/p/CAp-Uebp0pz/

#10 Dodela Gremi nagrada

Da, Bijonse definitivno voli venčanice a pogotovu na dodeli Gremi nagrada! Ovo je verovatno njena najčuvenija venčanica sa glamuroznih događaja. Delo je dizajnera Majkla Kostela.

#11 Na svojoj muzičkoj turneji

Ova lista ne bi bila potpuna kada se ne bi pojavila neka kreacija Eli Sab. I evo je. U pitanju je kombinezon savršen za svako nekonvencionalno venčanje!

#12 Dodela Gremi nagrada

Iako ova haljina nije bela već zlatna, ona jeste venčanica! A pogotovu kad je nosite ovako, sa velom preko glave. Deo je kolekcije dizajnera Pitera Djundasa.

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

https://www.instagram.com/p/CAr2bRdJtDW/

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.