Sezona 2018: najlepše bele haljine u radnjama (slike, cene)

Bele haljine su pravi vesnici proleća. Toplo vreme nam je sve bliže zato mi predlažemo da se dobro pripremite za narednu sezonu proleće/leto 2018 i da šopingujete na vreme svoju belu haljinu.

Belu haljinu možete nositi tokom cele prolećne sezone, stilizujući je sa teksas ili kožnom jaknom. Kombinujući je sa čizmama ili patikama, ili pak sa sandalama na štiklu za večernji izlazak u grad ukoliko je vreme toplo.

Ukoliko ne volite romantične komade, modne blogerke savetuju da uz belu haljinu nosite crne combat čizme, na taj način dobijate rokenrol look u stajliš izdanju.

Naravno, ne moramo ni da pominjemo da su za leto ove haljine fenomenalan izbor! Najbolje je kombinovati ih sa tamnim tenom, zlatnim peskom i azurnim morem!

Pripremili smo za vas listu od 12 modela (nastavite da čitate do kraja!), a najpre malo inspiracije, pogledajte kako se bele haljine nose na Instagramu:

 

https://www.instagram.com/p/Bc5eV8rA_gx/?taken-by=collagevintage

https://www.instagram.com/p/Bfva3v5AyMb/?taken-by=weworewhat

https://www.instagram.com/p/BfLNZgyHAbg/?taken-by=amelialiana

https://www.instagram.com/p/BejDMBOjAci/?taken-by=marinamcavoy

https://www.instagram.com/p/BZ9ZaRghrMJ/?taken-by=emily_luciano

Kao što vidite, bele haljine su odličan izbor kako za dnevnu tako i za večernju varijantnu. Ako jednom kupite belu haljinu, vrlo je verovatno da ćete je nositi godinama jer one nikad ne izlaze iz mode. Smatramo je klasikom koji se mora imati.

Najveći broj belih haljina smo pronašli u Mango radnjama. A potom određeni broj i u Zari. Mi vam predstavljamo listu naših top 12 haljina iz Zare i Manga:

#1 Mango (7.990 RSD, link ovde)

#2 Mango (6.490 RSD, link ovde)

#3 Mango (11.990 RSD, link ovde)

#4 Mango (6.990 RSD, link ovde)

#5 Mango (3.990 RSD, link ovde)

#6 Mango (3.990 RSD, link ovde)

#7 Mango (4.990 RSD, link ovde)

#8 Mango (3.990 RSD, link ovde)

#9 Zara (4.990 RSD, link ovde)

#10 Zara (3.990 RSD, link ovde)

#11 Zara (2.990 RSD, link ovde)

#12 Zara (3.990 RSD, link ovde)

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]