6 načina da nosite belu majicu ovog proleća (cene, linkovi)

Kreće proleće uskoro, opremite se prolećnim komadima odeće, a među njima i neizostavnim komadom prolećene i letnje sezone – belom majicom!

Tako jednostavna, tako obična i tako neophodna svakome!

Ne znate šta da obučete kad krenete na posao ujutru, može vam uštedeti puno vremena u traženju topa ukoliko ste se uspavali. Zato pazite da uvek imate jednu čistu i spremnu belu majicu za hitne intervencije.

Pogledajte odmah kojih 6 načina nošenja ovog komada odeće smo izdvojili.

Belu majicu nosite:

#1 Sa komplet odelom

Komplet odela su vrlo popularna ove sezone. Obzirom da nosite komplet, morate nečim razbiti preplavljenost istog dezena. Tu na scenu stupa idealni saveznik u ovakvim situacijama – bela majica. Još bolja varijanta je bela majica sa printom.

#2 Sa mom fit džinsom

Ovo je definitvno kombinacija koja će obeležiti proleće 2018. Bela majica kao vanvremenski komad u kombinaciji sa trendom iz devedesetih – mom fit džinsom.

#3 Sa crnim farmericama i blejzerom od tvida

Miroslava Duma na slici je prava žena modernog doba. Ona je bad ass preduzetnik i modni ekspert, zato verujemo njoj kad kombinuje crne farmerice i blejzer od tvida sa jednostavnom belom majicom.

#4 Sa dugom suknjom i ravnim sandalama

Idealno za topole prolećne dane – duga suknja sa belom majicom. E sad, ovoj kombinaciji je potrebno neko osveženje, na ovoj slici to su zanimljive sandale. Možete stilizovati i neku neobičnu torbu, ali vam je definitivno potreban neki WOW komad kako ne biste dobili običnu kombinaciju bez stilskog uplitanja.

#5 Sa mom fit džinsom i maxi dugom džemperom

Mom fit džins dominira ove sezone a najosnovnije način njegovog stilizovanja jeste upravo sa uskom belom majicom. Preko te kombinacije ogrnite maxi dugi džemper i spremni ste za duge šetnje.

#6 Sa mini ili midi kožnom suknjom

Opet razmišljate šta da obučete za izlazak u grad ili za dejt veče? Imamo rešenje, kožna suknja u kombinaciji sa belom majicom je onaj life-saver kojem se tako obradujemo kad vidimo u ormaru.

Ako smo vas dovoljno inspirisali, verovatno sada želite da kupite još jednu belu majicu. Ukoliko smo u pravu, mi vam preporučujemo Mango jer smo tamo pronašli najveći broj belih majica u ponudi.

Ima raznih krojeva i sastava materijala, pogledajte našu šoping listu:

#1 Mango (990 RSD, link ovde)

#2 Mango (990 RSD, link ovde)

#3 Mango (1.690 RSD, link ovde)

#4 Mango (1.690 RSD, link ovde)

#5 Mango (1.290 RSD, link ovde)

#6 Mango (2.490 RSD, link ovde)

#7 Mango (1.990 RSD, link ovde)

Foto: couturezilla.com, harpersbazaar.com, bloglovin.com, memorandum.com, thegirlfrompanama.com, songofstyle.com

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]