Da 7 dana pada kiša, nosili bismo: - COCOMINT

Očekuju nas brojni kišni dani u novembru. Jeste da kišni dani nisu posebno inspirativni za stilizovanje obzirom da samo mislimo kako najbolje da se zaštitimo od kiše, ali mi smo se potrudili da vam damo nekoliko ideja.

Skrolujte na dole da pogledate šta bismo mi nosili da 7 dana neprestano pada kiša:

Dan 1: Crne lakirane čizme + kaput

fall-2016-outfits-37

Ovo je defintivno number 1 outfit za kišni dan. Ako imate lakirane čizme, pravo vreme da ih nosite je kad napolju pljušti kiša.

Dan 2: Plitke čizmice + džins

fall-2016-outfits-18-600x900

Brza odluka ako žurite, nemate spremnu kombinaciju za jutro a napolju pada kiša. Tad obično najradije uzimamo svoj najomiljeniji džins a savršen izbor uz njih su plitke čizmice.

Dan 3: Dugi mantil + kratke čizme

Birajte ga za kišni dan jer dugi mantil će vas štiti od kiše. Ako imate jednobojni mantil, nosite ga sa cvetnom ešarpom u sličnim nijansama.

Dan 4: Klasični trenh mantilić

245c11643c917cb165cc73e0b5955c64

Ok, svi znamo da trench mantilić posle filma Doručak kod Tifanija jeste asocijacija na kišni dan. Jednom kad kupite ovaj komad, trajaće vam dugo, dugo, jer ne namerava skoro da izađe iz trenda.

Dan 5: Kožna suknja + džemper

Bilo šta što imate kožno, možete da stilizujte vrlo zahvalno kad je kišno vreme i da izgledate totalno chic & cool. Koža je nepromočiva i odlično vas čuva od kiše.

Dan 6: Bele patike + kaput 97b43dd0270538efaed02eb993dd9293

Iako možda mislite da bele patike nisu sjajan izbor za kišu, mi se ne slažemo! Naprotiv, baš volimo da nosimo bele patike kad je kišno vreme. Čuvaju nam suve noge a skroz su trendy & stylish – pogotovu kad ih kombinujemo sa omiljenim kaputima.

Dan 7: Denim + denim

winter-look-denim-on-denim-3-copy

Još jedna kombinacija koju volimo da nosimo kad pada kiša. Teksas košulja sa džinsom, ležerna je, neobavezna a moderna & chic. Dodajte na to kaput i šal i spremne ste!