7 modela kupaćih kostima koje ćete voleti u sezoni leto 2021 - COCOMINT

Krajem maja smo vam predstavili jednu prelepu kolekciju kupaćih kostima iz H&M radnje pod nazivom Come back stronger. Svi koji redovno prate COCOMINT storije na Instagramu, vrlo dobro poznaju ovu kolekciju.

Sastoji se od bejzik modela u 3 osnovne boje i apsolutno morate probati neki od ovih kupaćih kostima u H&M radnji kako biste se uvereli da je jedan od ovih modela potreban da se uvrsti u vašu privatnu kolekciju.

Hajde da vidimo kako izgledaju top 7 modela kupaćih kostima za ovu sezonu.

  1. Jednostavan kroj

Ovaj kupaći kostim jeste iz te kolekcije Come back stronger koja slavi različitost žena. Napravljena je od materijala koji se dobro prilagođava ženskoj figuri. Ovaj model možete potražiti u H&M radnjama po ceni od 599 RSD za gornji deo i 1.199 RSD za donji deo kupaćeg (dublja verzija) i 599 RSD normalan slip.

2. Jednodelni kupaći bez bretela

Za ovaj kupaći važi da je fantastično rešenje za sva ženska tela. Ukoliko ovog leta tržite jednodelni kupaći a ne želite da imate trake od sunčanja od bretela, ovaj model je dobro rešenje. Potražite ga u radnjama po ceni od 1.699 RSD.

3. Ubacite šljokice u vaš letnji outfit

Ako volite jednobojne kupaće kostime ali već imate sve boje, možete ubaciti šljokice koje će se tako divno presijavati u vodi i na plaži da ćete se osećati zaista posebno. Cena gornjeg dela je 1.999 RSD a donjeg 1.199 RSD u H&M radnjama.

4. Kupaći kostim koji će vam biti savršeni fit

E, ovo je možda i najteže pronaći. Ako mislite da ste jedini koji sebi ne mogu pronaći dobar model kupaćeg kostima, varate se. Mnogo žena isproba veliki broj kupaćih kostima kako bi pronašla onaj pravi. Za ovaj model nam je dosta devojaka reklo da odlično stoji kada se proba, tako da smo ga stavili na spisak jer vredi probati i njega. Cena gornjeg dela u H&M radnjama je 1.999 RSD a donjeg je 1.199 RSD.

5. Još jedan kupaći koji će vam biti savršeni fit

Moramo da dodamo na spisak još jedan kupaći iz H&M-ove kolekcije Come back stronger. U pitanju je dvodelni kupaći od onog materijala koji se prilagađava svakoj formi tela. Dobili smo dosta pozitivnih komentara za ovaj model pa ne možemo a da ne stavimo ovaj model na spisak top kupaćih kostima za sezonu 2021. Gornji deo je 1.199 RSD a donji, u zavisnosti da li želite dublji ili plići model, 1.199 RSD ili 599 RSD.

6. Klasični jednodelni kupaći

Kada vam treba kupaći za SPA ili za leto koje tek počinje, preporučujemo vam jedan filmski, klasični kupaći kostim. Primer je ovaj jednodelni koji ima detalj kaiša koji mu daje notu elegancije. Cena ovog kupaćeg kostima u H&M radnjama je 3.199 RSD.

7. Elegantni kupaći kostim

Pored praktičnih modela, uvek je dobro da u svojoj privatnoj kolekciji posedujete i jedan elegantni, onda kada želite da budete stajliš na plaži i da se fotkate. Jedan takav, jednostavan a elegantan smo pronašli u H&M radnji po ceni od 1.199 RSD za gornji deo i 1.199 RSD za donji deo.

Pored naših favorita, pogledajte koje sve kupaće kostime možete naći u H&M radnji. Mi smo ove slike napravili u njihovoj radnji u Knez Mihailovoj ulici a ove modele možete potražiti i u vašem gradu.