5 trendova cipela koje ćemo nositi do proleća - COCOMINT

Što se tiče obuće, na zimskim rasprodajama vrlo brzo odu trendi modeli. Brojevi se brzo rasprodaju tako da od obuće nemamo velikih očekivanja kad su rasprodaje u pitanju.

Zato odmah prelazimo na modele koje su brendovi predstavili za narednu sezonu.

Danas vam donosimo 5 modela cipela koje ćete sve češće viđati na ulicama do proleća.

Da pogledamo:

#1 Animal print: Zara (8.990 RSD, link ovde)

Kao što već slutite, animal print je zavladao i među obućom.

I mi smo oduševljeni ovim cipelama iz Zare! Zašto?

Jer vrlo lako možete kombinovati sve crne komade koje imate u svom ormaru sa ovim cipelama i ne morate da brinete da li vam je outfit suviše monton. Ovaj print je pravo osveženje!

#2 Metalni dodaci: Zara (8.990 RSD, link ovde)

Malo metala na obući nije na odmet! Ovi detalji su vrlo popularni, odlično su primenjeni kako na čizmama tako i na torbicama.

Ovaj model iz Zare će biti odličan dodatak vašem zimsko-prolećnom outfitu. Možete ih nositi i uz proleće haljinice i tako upotpuniti svoj rokenrol stil.

#3 Čizmice sa otvorima: Zara (3.990 RSD, link ovde)

Ovaj model čizmica je postao popularan od prošle sezone ali ćemo ga viđati na ulicama i policama brendova i celu 2018. godinu.

Vrlo trendi model koji ćete verovatno zaobići u hladnim mesecima, ali je idelano rešenje kada nas od aprila sačeka toplo vreme!

#4 Blucher cipele: Zara (3.990 RSD, link ovde)

Ove cipelice su osvojile srca mnogih modnih devojaka!

Naizgled neprimamljive, neki bi rekli i ružne, one su svojim neobičnim dizajnom i originalnošću pronašle i izborile se za svoj put do naših ormara.

#5 Čizme sa naborima: Zara (19.990 RSD, link ovde)

Trend koji odiše prošlošću – sigurno imate slike na kojima vaše mame nose iste ovakve čizme.

Da, čizme sa naborima su se vratile.

Nismo verovali da ćemo ovo reći – ali modne blogerke su uspele da ih kombinuje na vrlo trendi načine i da nas ubede da ove čizme zaista mogu da budu ultrašik.

Odaćemo vam 1 tajnu: naš favorit su salonke u leopard printu sa slike broj 1! Da li ste i vi pronašli vašeg favorita sa spiska?

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]