5 stilskih lekcija ovih Francuskinja - COCOMINT

Modne blogerke iz Francuske imaju vrlo prepoznatljiv stil na Instagramu. Modni časopisi ih obožavaju i proglašavaju najbolje odevenim ženama na svetu. Ove lekcije rado učimo od njih:

#1 Nosite haljine sa karnerima i crveni karmin

Karneri ostaju trend i narednih sezona, tako da pripremite komade sa ovim romantičnim detaljima za sezonu proleće/leto 2018! Na ulicama Pariza ćete sretati slične haljinice kao na slici, sa različitim dezenima: tufnice, zvezdice, trešnjice, prugice, itd.

Vrlo zavodljiva kombinacija je upravo ova: tamna boja na haljini je savršena uvertira za crveni karmin koji nosite na usnama.

https://www.instagram.com/p/BdwhaYShgiC/?taken-by=taylorlashae

#2 Nosite kombinezone sa širokim nogavicama

Kombinezon sa slike podseća na vintage style a njegova tamnoplava boja će praviti kontrast crvenom karminu.

Francuskinje obožavaju kombinezone koje ističu struk, a blago se šire u nogavicama. Kroj koji je postao vrlo popularan među blogerima ove sezone.

https://www.instagram.com/p/BeSzr7yDMBG/?taken-by=jeannedamas

#3 Umesto uskih farmerica, kupite širi model

Verovali ili ne, uske farmerice se na ulicama Pariza sve manje viđaju.

Mom fit model ih je zamenio potpuno i ukoliko želite da se osećate moderno, napravite prvi korak – probajte jedan od ovih modela u radnjama i dajte mu šansu!

https://www.instagram.com/p/BZMDWNsFo2K/?taken-by=camillecharriere

#4 Nosite haljine sa dugim rukavima, sa opasanim kaišem i mini torbicama

Rekreirajte stil Brižit Bardo!

Ostavite po strani svoje uobičajne kombinacije farmerica i pantalona i mašite se haljina i kombinezona! Budite kreativni, slobodno začinite svoj dan novim smelim kombinacijama!

Francuskinje to rade svakodnevno!

https://www.instagram.com/p/BUPqnCGAl-t/?taken-by=thylaneblondeau

#5 Kombinujte nespojivo

Francuskinje su majstorice u kombinovanju naizgled nespojivh stvari: pogledajte sliku – pletena torba, kamel pantalone dubokog struka i dugi crni kaput? Deluje sinhronizovano ukomponovano u francuski stil i šmek.

Budite oprezne sa ovim poigravanjima ali isprobavajte što više i nemojte se puno razmišljati.

Tajna francuskog stila jeste baš u tome – u njegovoj ležernosti. Francuskinje ne provode puno vremena pred ormarom misleći se šta će danas nositi već opušteno kombinuju prema tome kako se tog dana osećaju.

https://www.instagram.com/p/BcjpL71lNOE/?taken-by=sabinasocol

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]