5 komada koji vam trebaju kako biste osvežili garderobu (+ gde ih kupiti) - COCOMINT

#1 Statement haljina

Potrebna vam je jedna haljina koja nije klasična. Statement haljina je ona koja je neobičnog dezena ili neobične strukuture, sa puno volumena. Biće vam life-saver onda kada želite da se osećate dobro, trendi i stajliš.

https://www.instagram.com/p/Ba70pjDgsMM/?taken-by=sisterlystyle

#2 Dobar sako

Mi volimo da kažemo – treba ti samo jedan dobar sako i pola muka ti je rešeno. Belu majicu i džins već imate? Uložite novac u kvalitetan blejzer i on će vam dvostruko vratiti uloženo. Pisali smo gde možete kupiti sakoe na sniženju u postu ovde.

https://www.instagram.com/p/BZ7Z4_GBrr-/?taken-by=pamhetlinger

#3 Pocepani džins

Ako ih nemate, trk u prodavnice po ovakav model. Neopisivo se osećate kul dok ste u njima, stvarate model-off-duty stil koji je večan a vi se osećate fantastično. A posebno se slažu sa topovima na pruge ili tufnice. Kako da nosite pocepani džins i kada je hladno, pisali smo ovde.

https://www.instagram.com/p/BdeE2XoA1nJ/?taken-by=sincerelyjules

#4 Kvalitetna torba

Još jedan komad koji morate imati kvalitetan! Zašto? Jer onda možete proći sa jednostavnim stvarima a da vam cela kombinacija ne izgleda neskladno i zapušteno. Dobra torba osvežava i ostavlja lični pečat stila.

https://www.instagram.com/p/BdrWI-VllLu/?taken-by=nicholeciotti

#5 Aksesoar u trendu

Ono što stajliš devojke znaju jeste da se stil ne stvara navlačenjem odeće već biranjem. Pažljivim uklapanjem detalja. Ne plašite se da kupite trendi komade sezone, ili ako ih već kupite, nosite ih! Recimo, naš predlog je da ukomponujete jednu mornarsku kapu u vaš stajlig, bićete iznenađeni rezultatima!

https://www.instagram.com/p/BduV-3VnAq5/?taken-by=lolitamas

Evo i naših predloga za šoping:

#1 Statement haljina Zara (6.990 RSD, link ovde)

#2 Dobar sako Zara (3.990 RSD, link ovde)

#3 Pocepani džins Bershka (2.590 RSD, link ovde)

#4 Kvalitetna torba Mango (3.490 RSD, link ovde)

#5 Aksesoar u trendu Zara (1.990 RSD, link ovde)

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="310" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]