4 načina da nosite crveni džemper - COCOMINT

#1 Sa crnim džinsom

Kao što već i sami znate, crvena i crna boju idu fenomenalno zajedno! Sa tom kombinacijom nema greške. Ukoliko želite da se dodatno poigrate sa bojama, možete dodati sivi kaput ili kapu u nežnoroze boji. Kada nosite gornji deo crvene boje, džnis ili pantalone crne boje, odaberite crvene cipele za totaln trendi i šik izgled.

#2 U kompletno crvenom outfitu

Ovo je najverovatnije najhrabrija kombinacija kada je crvena boja u pitanju. Deluje kao jednostavna kombinacija ali je potrebno dobro uklopiti komade kako bi ceo outfit izgledao usklađeno i stajliš. Birajte komade klasičnih krojeva jer je sama boja dovoljna za autentičnost celog look-a!

#3 Sa cizmama iznad kolena

Sa oversized džemperom nosimo XL čizme. To je stara lekcija ovih fashion devojaka, ali kad je u pitanju crvena boja, cela kombinacija postaje vaterenija i veoma primetna!

#4 Sa plavim džinsom

Plavi džnis je naš life-saver u svim kombinacijama. Ukoliko imate crveni džemper, najlakše je uklopiti ga sa plavim skinny džinsom. Aksesoar kao što su obuća i torba u tom slučaju mogu biti crne ili crvene boje. Možete nositi i crveni karmin kako biste naglasili elegantnu notu kombinacije.

U radnjama se ovog meseca nalaze brojni crveni džemperi. H&M je vodeći po broju komada u crvenoj boji, njihova praznična kolekcija je dala akcenat karo dizajnu i vatrenoj crvenoj. Na njihovom sajtu možete pogledati i njihovu kampanju A magical holiday za ovu sezonu, kliknite ovde.

 

Ukoliko vas interesuje u kojim radnjama možete kupiti džempere u prazničnoj crvenoj boji, pogledajte 10 komada koji smo mi izdvojili na našoj šoping listi:

#1 Zara (3.990 RSD, link ovde)

#2 Zara (1.590 RSD, link ovde)

#3 Zara (2.590 RSD, link ovde)

#4 Zara (3.990 RSD, link ovde)

#5 Stradivarius (1.490 RSD, link ovde)

#6 Stradivarius (3.290 RSD, link ovde)

#7 H&M (2.199 RSD, link ovde)

#8 H&M (4.499 RSD, link ovde)

#9 H&M (3.199 RSD, link ovde)

#10 H&M (2.199 RSD, link ovde)

Foto: frame.bloglovin.com, thegirlfrompanama.com

 


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="308" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]