Blogeri biraju: 3 modela iz Zare, kako zapravo stoje? - COCOMINT

Danas za vas odeću bira Šarlot Roz, britanska vlogerka i model iza Youtube kanala i Instagram profila Model mouth.

https://www.instagram.com/p/BdAF6LQHtXU/?taken-by=modelmouth

U Americi i drugim evropskim zemljama, ljudi kupuju mnogo više online. U Zarinim prodavnicama za vreme rasprodaja u velikim gradovima je ogromna gužva, tako da se većina modnih blogerki odluči da naruči odeću online.

Obzirom da odeću ne mogu da probaju, naruče često 2 modela u 2 različite boje, ili 2 različite veličine, kod kuće probaju i odluče šta će zadržati a šta će vratiti nazad.

Često se dešava da isti model (samo u različitim bojama) drugačije stoji i ima čak malo drugačiju strukturu materijala. Zato i vi kada probate odeću, slobodno ponesite sa sobom u kabinu više boja, može se desiti da se za nijansu razlikuju u veličini, mekoći ili strukturi materijala.

Da pogledamo šta Šarlot kaže za ova 3 modela:

#1 Trenč haljina u kamel boji

Ova trenč haljina je oversized, i veličina koju je ova vlogerka naručila je XS. Prvi utisak je iznenađenje! Zašto?

Ona je ovu haljinu naručila misleći da je trenč mantil, da dugmići mogu da se otkopčaju kao na svakom mantilu, MEĐUTIM, dugmići su prišiveni. Ceo model je napravljen u formi haljine.

Njoj se haljina nikako ne sviđa, kaže da se oseća kao inspektor ili detektiv u njoj, da ima previše materijala pozadi, da se oseća grozno dok je nosi, kao da će joj neko reći: Woo, ko je pozvao striptizetu? Definitivno ne postoji ništa šta joj se svidelo kod ove haljine.

# Zara (2.590 RSD, link ovde)

#2 Kombinezon u burgundi boji

Kombinezon koji je ova vlogerka izabrala je u burgundi boji (na ovim slikama deluje tamnije). Pre ovog modela je probala isti ali u sivoj boji, šta je zaključila?

Siva boja ne može ni približno da se meri sa istim modelom u bordo boji. Ovaj model je mnogo elegantniji, i kada ga nosite pada u vrlo elegantnom stilu.

Ona preporučuje ovaj model kao nešto što možete obući uveče kad izlazite u grad, uz zlatni nakit i šminku – imaćete vrlo, vrlo udobnu i stajliš kombinaciju (posebno ako planirate da jedete i pijete u gradu).

# Zara (1.290 RSD, link ovde)

#3 Kratka cvetna haljina sa dugim rukavima

Ova haljina je haljina iz nove kolkcije. Idealna je kada izlazite u grad i želite da se sredite, ali opet, ne želite da preterujete.

Šarlot je oduševljena ovim modelom! Obožava kako pada, sviđa joj se oblik – blago je sužena u struku, misli da je ovo idealna večernja haljina. Ali kaže da je možete nositi i za dnevnu varijantu – sa kožnom jaknom i helankama ispod.

#3 Zara (3.990 RSD, link ovde)

Ceo video možete pogledati ovde:

 

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.


[facebook-page-plugin href="cocomint.rs/" width="310" height="100" cover="true" facepile="true" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="" ]