10 trendova: šta obući za doček 2020. godine

Evo nas u decembru i vreme je da osmislimo taj novogodišnji outfit. 

Outfit za Novu Godinu nam je posebno drag jer omogućuje da budete vrlo kreativni i da nosite nešto što inače ne biste.

Prvo, moramo da naglasimo da outfit zavisi od toga gde slavite Novu Godinu. Mi ćemo danas da vam opišemo 10 sjajnih ideja za novogodišnji outfit ukoliko idete na neku žurku.

U radnjama ćete naći ono što inače očekujemo od novogodišnjih kolekcija – zlatno, srebreno, šljokice, pliš, itd. Ali ove godine dominira zlatna boja. Ako nećete zlatnu haljinu, setite se da dodate nešto zlatno, to može biti torbica ili pojas ili čak zlatna senka na očima.

Zlato ima mnogo konotacija u našoj kulturi, neko ko je zlatan je vrlo vredan i dragocen i svi žele da imaju nekog takvog ili da oni sami budi zlatni. Majke deci tepaju, zlato moje… Zlato je simbol sreće i prosperiteta tako da jeste definitivno dobar izbor da dočekate Novu Godinu i da vam ona bude berićetna.

Hajde odmah da pogledamo naših 10 predloga za novogodišnji outfit:

#1 Šljokice na mini suknji

Evo predloga za sve vas koji se ne osećate prijatno kada nosite previše šljašteći outfit. Taj efekat možete ublažiti tako što ćete umesto haljine kupiti jednu ovakvu mini suknju.

Onda top možete da izaberete u jednoj boji i od jednostavnog materijala. A imamo i savet za vas: ovakvu suknju ćete dobiti najlakše ako kupite ovakav materijal i odnesete je kod krojačice da vam je sašije. Model je jednostavan, tako da nema puno prostora da krojačica pogreši a vi ćete moći da birate među mnoštvom kul materijala.

sta obuci za novu godinu 2020

#2 Satenska haljina

Saten spada u materijale koji su odlični za svečanosti. Tako da ukoliko imate neku satensku haljinu, možete je iskoristiti za proslavu Nove Godine. Ove sezone je plavi kraljevski saten vrlo trending a možete ga ukombinovati sa zlatnim nakitom i crvenim ružem za usne.

#3 Efektivan pojas

Pojas je postao jedan od glavnih elemenata u outfitu poslednjih sezona. A kako vam može biti koristan? Evo kako. Odete do nekog od velikih šoping centara i tamo potražite kaiševe. Tražite neki koji bi se uklapao uz neku bluzu ili haljinu koju već imate a koja je jednobojna. Poenta je da pojas bude što efektniji. Pazarite pojas i vi već imate kombinaciju za doček a investirali ste u jedan ali vrlo koristan komad.

#4 Sako-haljina

Iako je ušla u modu pre nekoliko sezona, sada se toliko odomaćila među devojkama da je prosto nezaobilazna kada imate neku svečanost. Ako ste do sada ispucali sve vrste haljina, možda je vreme da isprobate jednu ovakvu kombinaciju.

 

#5 Bela kraljica

Evo jedne ideje koje se zapravo malo ko seti. Svima je u glavi crna ili crvena boja za doček Nove Godine ali šta ako se ove godine obučete u belo od glave do pete? Uz belu haljinu možete nositi ili srebrni ili zlatni nakit. Zlatni nakit bi bio efektivniji za doček.

#6 Otvorena leđa

Muškarci kažu, najprivlačniji deo ženskog tela, da li se slažete? Zanimljivo je kako je taj deo tela vrlo intrigantan suprotnom polu, baš zato što je stalno pokriven. Ako se odlučite da nosite gola leđa, setite se da haljina mora biti midi ili maxi dužine i bez dekoltea. Kada se otkrivate, činite to stilski.

#7 Šljokice

Iako vam se na prvi pogled ne čini tako ali šljokice su jedan od najjednostavnijih novogodišnjih outfita. Jednostavan razlog iza toga jeste to što ne morate da se brinete oko ostalih komada odeće jer jednostavno, šljokice vode glavnu reč.

#8 Haljina sa dugim rukavima i volumenom na ramenima

Ovaj tip haljine je defintivno haljina za sezonu 2020. Visoki okovratnik i volumen na ramenima je njen zaštitni znak. Ovakve haljine su obično kratke i nose se sa pojasom.

#9 Leopard print

Jedan od onih ekstravagantnih outfita ali koji totalno možete da nosite za doček Nove Godine! Baš zato nam se i dopada. Crne salonke i crna torbica su najbolji spoj sa ovakvom haljinom a šminku možete birati – da li ćete crveni ruž ili nežnije, roze nijanse.

#10 I naravno, zlatna

Zlatna boja je jedna od naših najomiljenijih za ovu sezonu proslava. Bilo šta zlatno kada ukomponujete sa crnom bojom i crvenim ružem za usne, osećaćete se kao bognija proslave.

Da li vam se dopada naš spisak?

https://www.instagram.com/p/B6LlsvMJZMh/

Na našem Instagram profilu svaki dan objavljujemo Outfit dana sa cenama – najkorisniji šoping saveti! Pogledajte kako izgleda Cocomint Instagram profil ovde.

Sviđa vam se? Lajkujte našu stranicu na Fejsbuku i pratite sve naše postove.